Hirdetés

2024.07.23. 16:06

LED fényfüzér: nem csak karácsonyra

Sokan úgy gondolják, hogy a LED fényfüzéreket csak karácsonykor vehetjük elő. Általában éppen az ünnepek kezdetén kerülnek elő, majd januárban már vissza is költöznek a dobozba, hogy újabb 11 hónapos kényszerszünetüket töltsék. Azonban semmi szükség ilyen hosszú mellőzésre, a LED fényfüzérek ugyanis évközben is számos módon felhasználhatók.

PR cikk

Forrás: picpic.com

Terasz világítás

A LED fényfüzérek tökéletes terasz dekorációk lehetnek, amiket akár egész évben fent hagyhatunk. Egy egyszerű fehér fényű sor például télen a karácsonyi díszítés része lehet, míg nyáron az esti beszélgetéseken, grillezéseken szolgálhat hangulatvilágításként. Ráadásul igen egyszerű a rögzítésük is, hiszen a legtöbb darabhoz elegendő néhány kampó vagy hétköznapi szeg!

Arra azonban érdemes odafigyelni, hogy ilyen célra csakis kültéri izzósort vásároljunk, hiszen ez bírja csak az időjárási viszontagságokat.

Udvari világítás

Szintén kültéri izzósort igényel ez a megoldás, ám garantáltan megéri ez az extra odafigyelés vásárláskor. A terasz ugyanis nem az egyetlen része az udvarnak, ahol alkalmazhatjuk a LED fényfüzéreket.

Ha a sziklakertbe, virágoskertbe vagy egyszerűen csak az udvari ösvény mentén helyezzük el a sorokat, azzal estére is varázslatos megjelenést biztosíthatunk a kertnek. Erre az esetre érdemes napelemes darabokat választani, hiszen így amiatt sem kell aggódni, hogy a LED sor mellett áram alatti vezetékek is futnak a fűben.

Hálószobai hangulatfények

A karácsonyi izzósor tökéletes „újrahasznosítási” tere a hálószoba. A legtöbben szeretik, ha hálószobájukban nem – csak – egy nagy fényforrás található, hiszen lefekvés előtt sokkal kényelmesebb a tompább fényeket használni. Erre pedig az éjszakai lámpák mellett a fényfüzérek is alkalmasak! Az ágy háttámlája köré, a szekrények mentén vagy az ablakban elhelyezett égősorok kellemes hangulatfényként szolgálhatnak.

Asztaldísz

Végül, de nem utolsó sorban: az étkezőasztal dísze is lehet egy fényfüzér. Szezonális elemekkel kiegészítve bármelyik évszakban hangulatossá teheti az étkezéseket, így biztosan szívesebben ül mindenki az asztalhoz.

Az ANRO webáruházban LED fényfüzérek tucatjai közül válogathatsz. Kínálatukban a legkülönbözőbb színek, méretek és kialakítások is megtalálhatók, így bármire is használnád az izzósorokat a karácsonyfa dekoráció mellett, biztosan találsz kedvedre valót. Nézz szét az ajánlataik között és add le rendelésedet még ma!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában