Hirdetés

2024.08.23. 08:00

Készül Harkány, hétvégén jön a Nyárzáró Fesztivál

Júliusban már megmutatta a harkányi fürdő, micsoda fergeteges programokkal kápráztatja el a bulizni vágyó strandolókat. A Nyárzáró Fesztivál 23-án kezdődik és 25-én ér véget, ahol méltó módon búcsúzunk el a legmelegebb évszakunktól. Újra sztárok látogatnak el Harkányba, Kozso, Vastag Csaba, Curtis, Edda Művek és PIXA is a fellépők névsorában szerepel.

PR cikk

Fotó: Löffler Péter

Ahogyan a 29. Harkányi Fürdőfesztiválon is tapasztalhattuk, rengeteg program várja az érdeklődőket a két színpadon és a strand egész területén. A megnyitón a fürdő szokásos párosa, Dj Duly és Dj Bara keveri a hangulathoz illő zenét a Lepke Színpadon, 3-tól fitnesz bemutató mozgat meg minket, majd sorban Kozso és az Ámokfutók, Vastag Csaba és a Made in B live lépnek fel. Nagyszínpadon fogadja este fél 7-től a fürdőzőket a Don’t Stop The Queen, fél 8-tól Curtis, majd Regán Lili és Dj Duly és Dj Bara.

A szombati napot az Apacuka zenekar kezdi, a fitnesz bemutató után 1 órakor Rudán Joe akusztikus koncertet ad. A júliusi fesztivál elmaradt programeleme, a vizespóló verseny veszi kezdetét negyed 3-kor, ahol megmutatják a hölgyek, mennyire nem tűnnek szégyenlősnek. Háromnegyed 4-től Josh és Betti, negyed 6-tól pedig Dér Heni szórakoztatja a fesztiválozókat a Lepke Színpadnál, a Nagyszínpad pedig a Voisingerst és az Edda Műveket fogadja, 11 órától pedig Dj Szatmári és Szakos Andi következik, majd fél 1-től ismét Dj Duly és Dj Bara zárja a napot.

LOFI3679
Fotó: Löffler Péter

Vasárnap már csak a Lepke Színpadon láthatunk műsort, 11 órától a lemezlovasok után fitnesz bemutatót láthatunk, később a Harka Legenda kerül bemutatásra. Ezután egy hip-hop bemutatót következik, ezután kezdődnek a koncertek. Fél 3-kor a Vivat Bacchus műsora, majd Ragány Miksa és Nagy Szilárd következik. A koncertek sorát László Evelin, Szecsei, majd PIXA zárja, a fesztivál zárófellépője pedig Yamina lesz.

Mennyibe kerülnek a jegyek a fesztiválra?

Mivel pénteken és szombaton két színpadon is láthatunk műsort, ezért picivel drágábbak ezek a jegyek a vasárnapi napnál. Az említett két napon a strandbelépő 6500, a kedvezményes jegy 5500 forint. A fürdő egész területére érvényes komplex jegy 8800 forint, kedvezményes változata 7400 forint. Ezekre a napokra érvényes a koncertjegy 4500 forintért, amit este 7 órától lehet felhasználni. Vasárnap minden fesztiváljegy ezer forinttal olcsóbb, mivel a nagyobb színpadon nem lesz már program. Erre a napra nem lehet vásárolni koncertjegyet.

LOFI3646
Fotó: Löffler Péter

A gyermekek is szórakozhatnak

A három napig tartó Harkányi Fürdőfesztivál nem csupán a koncertekről szól, a gyerekek szórakoztatása is fontos eleme a fesztiválnak. Pénteken egy órakor gyermekdisco veszi kezdetét, fél öttől a Hangerdő Társulat fogadja a lurkókat. Szombaton ugyancsak egy órakor indul a buli, fél öttől Ringató foglalkozást tart Grász-Szily Boglárka, László-Varga Judit és Sándor-Hidvégi Zsuzsanna. Vasárnap is egy órakor kezdődik a mulatság, három órakor Richard Davidson bűvész varázsolja el a gyerekeket, fél öttől pedig a gyermekek számára tartanak fitnesz edzést. Így a szülők mellett a gyermekek is megtalálják a kedvükre való szórakozási formát a fürdőzés mellett.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában