Postabontás

2 órája

A vásárcsarnokhoz zebra kellene – hívja fel a figyelmet olvasónk

Wald Kata

A pécsi vásárcsarnok megnyitása óta jelenlévő problémára szeretném felhívni az illetékesek figyelmét. A pécsi autóbuszállomás keleti oldala és a helyi járatú buszmegálló felől érkező vevők kénytelenek szabálytalanul megközelíteni a vásárcsarnokot, és a külső árusokat. 

vásárcsarnok zebra
A vásárcsarnoknál a korlátba kapaszkodva életveszélyesen bukdácsolnak át az ott lévő magas beton ülőkén a gyalogosok

A vásárcsarnokhoz nincs átkelési lehetőség

Sajnos a buszmegállók és a csarnok között nincs alkalmas átkelési lehetőség. Pontosabban a zebráig nagyot kellene kerülni, amit a fájós lábú idős vásárlók, de mások sem tesznek meg. Az elzáró korlátba kapaszkodva életveszélyesen bukdácsolnak át az ott lévő  magas beton ülőkén. Javaslom az illetékeseknek, tegyék legálissá az átkelést, míg komoly baj nem történik. A tiltás nem hiszem, hogy eredményre vezet. Egy zebra és két lépcső máris megoldás lenne. Nem gondolom, hogy a kérés teljesíthetetlen.

M. G.

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!