Olvasónk írja

3 órája

Nincs még itt az ideje a karácsonyi készülődésnek

Wald Kata

Fotó: BearFotos

Nincs még itt az ideje a karácsonyi készülődésnek - hívják fel a figyelmet olvasóink. 

- Rettenetesen szomorú vagyok. Még a halottak napja se múlt el, de karácsonyi termékekkel vannak tele a boltok. Szerintem többen vagyunk, akiket ez zavar, mint azok, akik örömmel fogadják ezt a tendenciát. Az őszi hónapok nem szólnak másról, mint a szeretet ünnepéről? És akkor télen, decembertől mire készülünk? A húsvétra?! - adott hangot felháborodásának előfizetőnk. 

Más a következő gondolatokat fogalmazta meg

– Úgy tűnik, sokunk félelme beigazolódik - a karácsonyi édességek mellett már az ünnepi díszek is megjelentek az üzletekben. Szinte már minden kapható, ami az ünnephez szükséges. Igaz, egyelőre csak a polcokon, de nincs kétségem afelől, hogy nem kell sokat várni, és a kirakatokba is kikerülnek a díszes karácsonyi dekorációk. Illúzióromboló, ünneprontó ez a gyakorlat.  És azt látni sajnos, hogy évről évre egyre korábban kerülnek ki ezek a termékek a boltok polcaira. 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!