Labdarúgás

2 órája

Aczél Zoltán szerint egyértelmű büntetőtől fosztották meg csapatát

Továbbra sem sikerül igazán nagy skalpot begyűjtenie a PMFC-nek, ezúttal az Iváncsa az utolsó pillanatokban vitt el egy pontot Pécsről. Aczél Zoltán szerint két jó csapat mérkőzésén igazságosnak mondható döntetlen született.

Tóth Dávid

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, sokáig úgy nézett ki, hogy az Aczél Zoltán vezette PMFC megtöri rossz sorozatát a tabellán előrébb álló csapatok ellen az NB III-as labdarúgó bajnokság 12. fordulójában, de végül az utolsó pillanatokban egy pontot elcsent az Iváncsa a pécsiektől. 

Aczél Zoltán és stábja mindent megtett a győzelem érdekében.
Aczél Zoltán együttese közel állt a 3 ponthoz, de az utolsó percekben nem koncentráltak eléggé a játékosok.
Forrás: Löffler Péter

 

Aczél Zoltán vezetőedző a találkozó előtt is hangsúlyozta, nehéz mérkőzésre számít, bejött a jóslata

A tréner szerint két jó csapat összecsapása volt a hétvégi, amelyen végül igazságos pontosztozkodás született. Kiemelte, nem szeret a játékvezetéssel foglalkozni, de Daru Bence eseténél egyértelmű büntető maradt el, csapata teljesítményével pedig összességében elégedett volt, igaz a második játékrészt gyengén kezdték.

A PMFC zsinórban a harmadik döntetlenjét játszotta, ezzel pedig a 6. helyet foglalja el az NB III. Dél-Nyugati csoportjának 16 fős mezőnyében, a következő körben pedig az MTK Budapest II. csapatával néznek farkasszemet a pécsiek fővárosban.

PMFC–Iváncsa 1–1 (1–0)

Labdarúgó NB III., Dél-nyugat, 12. forduló. 
PMFC:  Varasdi – Lengyel (Miklós, 85.), Ikonomou, Füredi, Németh – Bachesz (Morvai, 85.), Rabatin – Vas (Bukovics, 46.), Fejős (Preklet, 75.), Szalánszki (Zvara, 61.) – Daru. Vezetőedző: Aczél Zoltán.
Gólszerzők: Fejős (31.), ill. Nyilas (87.). 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában