Labdarúgás

2 órája

Összeállt a válogatott: a Komló és a Mohács vitte a prímet a hétvégén

A Mohács és a Komló három-három játékost ad az AutóCity Volkswagen Baranya vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójának válogatottjába.

Szabó Dániel

Fotó: Kovács Liliána

A Mohács a Siklós ellen sem hibázott, így a Bóly botlásának köszönhetően még növelte is előnyét a vármegyei I. osztály tabelláján. Az éllovasból Müllerlei Szabolcs, Aszalós András és Menyhei Gergely emelkedett ki. 

vármegyei, labdarúgás,
Összeállt a vármegyei I. osztály kilencedik fordulójának válogatottja 

A Komló szintén remekelt, Reith Renátónak különösen jól ment a Nagykozár elleni 5–2-es siker során. A Bányász középpályása egy félidő alatt mesterhármast szerzett, de Németh Adrián és Belina Dávid is nagyszerű teljesítményt nyújtott a szombati mérkőzésen. 

A hétvége további két meccse egyaránt 2–2-es döntetlennel ért véget. A PEAC II. és a PVSK városi rangadóján nem bírtak egymással a felek, előbbi gárdából Molnár Csongor, az utóbbiból Farkas Artúr került be az álomcsapatba. A nagyon szervezetten játszó Harkány elcsípett egy pontot Bólyban, köszönhetően többek között Bene László bravúrjainak és Juhász László találatának. A hazai csapatból a szintén gólt szerző Szíjas Dániel neve szerepel a forduló legjobbjai között. 

A vármegyei I. osztály 9. fordulójának eredményei 

PTE-PEAC II.–PVSK 2–2, Sport36 Komló–Nagykozár 5–2, Alpassport Siklós–Mohács 1–3, Bóly–Gyógyfürdő Harkány 2–2. 

Forrás: MLSZ adatbank

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában