Postabontás

2024.08.30. 08:00

Repülővel kellene irtani a szúnyogokat - javasolja olvasónk

Wald Kata

Fotó: Szendi Péter

Olvasom a DN sms rovatában, hogy többen is kifogásolják az idei "szúnyogirtást", amely véleményem szerint is még gyérítésnek is siralmas. Nagyjából két hónapja egy Pécshez közeli kisvárosban kétszer is irtották pár héten belül a szúnyogokat, de semmit nem ért ez a földi szórás. Annak idején, évekkel ezelőtt repülőgépes irtás volt a gyakorlat, aminek eredményeként minimum egy-másfél hónapra el is tűntek a vérszívók. 

A mostani körülmények között azonban az ember képtelen élvezni a nyári estéket a szabadban, ráadásul a szúnyogok gyakran még nappal, a rekkenő hőségben is csípnek. Ajánlatos lenne a légi módszert visszaállítani, vagy ha az illetékesek ragaszkodnak a földihez, akkor hatékonyabb permetszert használni, mert az efféle "irtásra", mint az idei, kár kiadni akár csak egy fillért is. 

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!