Postabontás

2024.07.03. 07:39

Milyen dolog, hogy az én pénzemet a távfűtő osztja be? – teszi fel a kérdést olvasónk

Tóth Viktória

Illusztráció

Fotó: ljubaphoto

Felhívtam a Pécsi Távfűtő Kft.-t, hogy 27 ezer forint túlfizetésem van. Azt mondták, hogy majd havonta levonják a következő számlákról. Vagy nyújtsak be egy kérelmet, hogy kérem vissza az engem megillető összeget. Azoknak, akik átutalással fizetnek visszautalták a pénzt. Mondtam, hogy én idős vagyok, 81 éves, nincs bankszámlám, csekken fizetek, a nyugdíjamat is házhoz hozzák. Eddig minden évben a postás hozta a vissza járó összeget a kifizetett távfűtési díjakból. Ez miért nem volt jó?

Használják az ember pénzét, - ugyanis mennyivel többet kifizetünk, mint amit valójában elhasználunk - és akkor még nekem kell futni a pénzem után. 

Rendesen fizetek, soha nem volt tartozásom, most én könyörögjek a saját pénzemért?

 Akkor mondják azt, hogy menjek be az irodába és vegyem fel ott az összeget. Milyen dolog ez, hogy az én pénzemet a távfűtő osztja be?

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!