Labdarúgó

2024.07.05. 14:17

A jobb szélre igazolt új játékost a Misleny

Kvanduk Bence

Fotó: Dömötör Csaba

Elkezdte a HR-Rent Kozármisleny is körbevenni megmaradt magját új labdarúgókkal az NB II. új idényére. A kék-fehérekhez csatlakozott a 25 éves jobb szélen védőként és támadóként is bevethető, Kiss Balázs, aki az elmúlt szezonban a Tiszakécske labdarúgója volt.

Kiss nyíregyházi születésű, ott is kezdett ismerkedni a sportággal. Később a Vasas figyelt fel tehetségére, s a Kubala Akadémián csiszolta tovább a képességeit. Később a Kelen SC, valamint a BFC Siófok mezét is magára ölthette, előbbiét a futsal NB II.-ben. Első labdarúgó másodosztályú bajnokiját a Balaton partján játszotta 2018-ban. Öt idényt húzott le ott összesen, majd az ETO FC Győr csábította el onnan, ahol 22 bajnoki jutott neki. Tiszakécskén nem volt igazán jó idénye, szeptembertől egészen májusig nem lehetett a csapat mellett. Utolsó meccsén gólpasszt adott a Soroksár ellen szeptember elején.

– Egy hosszú sérülés után vagyok éppen, így amikor jött a megkeresés a Kozármisleny részéről nagyon örültem, és hamar kiderült, hogy hasonlóak az elképzeléseink. Az öltözőből egy-két játékost már ismertem, de így két hét után azt mondhatom, hogy abszolút befogadó a közeg és nagyon jól érzem magam – tette közzé új labdarúgójának szavait a klub.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában