Településmarketing

2023.08.20. 21:30

Mire jó egy körforgalom? - Olvasóinknak vannak ötletei

A körforgalom egy település nevezetességeinek népszerűsítésére is szolgálhatna - hangsúlyozzák olvasóink.

Wald Kata

- Mohácson busók, Baján egy hatalmas bogrács, Mórahalom környékén táncoló alakokat ábrázoló szobrok, Szekszárdnál szőlőtőkék ékesítik a város határán épült körforgalmakat. Azok középső részét az adott település jellegzetességeit bemutató specialitások bemutatására használják fel. Ami látványos, és jó érzéssel tölti el az oda érkezőt. Pécsett  a körforgalmak mindegyike kopár, semmi, legfeljebb növényzet díszíti. Ennyire ötlettelen a város?! Vagy itt nincs mivel büszkélkednünk? - fogalmazta meg észrevételeit olvasónk. 

Más a következőt írta: - Régebben volt egy terv, hogy a Budai vámhoz körforgalom épül, amelynek közepén egy aknatorony makettje kap helyet, emléket állítva a várost naggyá tevő bányászatra. A forgalomszervezés és a városkép szempontjából is jó lenne, ha ez a terv valóra válna - írta előfizetőnk. 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!