Voks 24

2024.06.04. 22:10

Menczer Tamás: a háborúról vagy a békéről döntünk vasárnap (videó)

Ha az emberek ott állnak a miniszterelnök, a kormány és a kormánypártok mögött, akkor a békére mondanak igent – jelentette ki Menczer Tamás.

MW

Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója

Forrás: MTI

Fotó: Vajda János

– Nálunk van egy háborúpárti baloldal meg egy békepárti Orbán-kormány, tehát az emberek most arról döntenek ezen a választáson, hogy belemenjünk a háborúba vagy megőrizzük a békét – mondta Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója új videójában. Úgy látja,

ha az emberek ott állnak nagy tömegben a miniszterelnök, a kormány és a kormánypártok mögött, akkor világosan a békére mondanak igent, amivel üzennek a baloldalnak is.

Ezzel a felhatalmazással Orbán Viktor miniszterelnöknek elég ereje lesz, hogy a brüsszeli tárgyalások során a békepárti pozíciónkat megvédje – mutatott rá a kommunikációs igazgató.

Hangsúlyozta, a kormányfő meg tudja védeni, hogy minket ne nyomjanak bele a háborúba. Ahhoz, hogy a teljes európai vagy globális hajót a háború irányából megváltoztassuk és a béke irányába menjen, az is szükséges, hogy a többi országban is így szavazzanak, és szükséges az is, hogy Trump elnök nyerjen Amerikában. 

 

– De akkor, ha mi itt támogatjuk Orbán Viktort, a kormányt és a Fidesz–KDNP-t, azt mindenképpen el tudjuk érni, hogy bennünket ne tudjanak belenyomni a háborúba. Ez a választás tétje

 – fejtette ki Menczer Tamás.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában