Ingatlanajánló

2024.07.07. 08:40

Ritka lehetőség Pécsen: felújításra váró műemlékház

Bama.hu

Forrás: ingatlanbazár.hu

Fotó: AHMAD GHARABLI

Az eredetileg 1760-ban épült, 653 nm-es, műemléki védettségű társasház, kivételes potenciállal rendelkezik. Ideális lehet turisztikai vagy üzleti célú hasznosításra, például butikhotel, exkluzív irodaház vagy rendezvényközpont kialakítására. Ne szalassza el ezt a különleges lehetőséget, fektessen be egy patinás örökségbe!

Forrás: ingatlanbazár.hu
Forrás: ingatlanbazár.hu
Forrás: ingatlanbazár.hu

“KIVÁLÓ BEFEKTETÉS!!!

Pécsett Történelmi belvárosában, forgalomtól tompított részén, egy eredetileg 1740-ben épült, majd folyamatosan bővített / átépített, összesen 653 nm hasznos alapterületű, igény szerint átalakítható, 5 albetétből álló társasház, ami országosan védett MŰEMLÉKHÁZ, egy 876 nm-es összközműves telken ELADÓ.

A műemlékvédelem felé minden kötelező elem felújított.

Az ingatlan adottságaiból adódóan kiválóan alkalmas társasház, irodaház, hotel, vendéglátóegység vagy egyéb intézmény kialakítására egyaránt.

A Fő épület áll egy földszinti 113 nm-es, 3,5 m belmagassággal rendelkező lakásból, amiből két lakás kialakítható.

Az első emeletén szintén egy két lakásnak alkalmas 150 nm-es 3,5 m belmagasságú lakás található.

Az épület alatt egy kb 100 nm-es teljesen száraz pince van, továbbá a tetőtér (padlástér) hasznos 150 nm-e és 4 méter magassága lehetővé teszi az újabb lakások kialakítását.

A gondozott udvaron 2 kisház úgyszintén alkalmas újabb lakások kialakítására, ezek egyenként rendelkeznek minden kötelező elemmel, ami a lakhatást biztosítja, egyenként 85 és 45 nm-esek. Plusz egy 10 nm-es raktár még biztosítja a nagyobb kényelmet az udvari lakásoknál.”

További remek lehetőségekért keresse az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!