Hírek

2004.10.14. 11:22

Hírsáv

BAMA

Györgyi Anna kapta az Őze Lajos-díjat
NÍVÓDÍJAT adományozott a Gyulai Várszínház Művészeti Tanácsadó Testülete a napokban az általa legjobbnak ítélt művészeknek.
Az Őze Lajos-díjat Györgyi Anna színművésznő, a Sík Ferenc-nívódíjat Molnár János operaénekes, a Havasi István-díjat Szűcs Nelli színművésznő kapta. (K. E.)

Gátlástalan táncosok az idei őszi fesztiválon
PHILIPPE SAIRE rendező-koreográfus társulata a legkülönösebb helyszíneken játszik. Galériákban, ipari csarnokokban, akár a nyílt utcán is. Nemcsak „gátlástalanok”, hanem kiemelkedő művészek is. Előadásuk a Mafilm III.–IV. stúdiójában október 19-én és 20-án látható. (K. E.)

Kettős szereposztás októbertől az Operettben
Az OPERETTSZÍNHÁZBAN a Mária főhadnagyban Mária szerepébe Fischl Mónika mellé Vásári Mónika állt be. A Mozart! című darabban Bíró Eszter Nannerl szerepét Kékkovács Mara vette át. A West Side Storyban pedig Siménfalvy Ágota mellé Benedekffi Katalin állt be. A színésznők anynyira elfoglaltak, hogy nem tudnak minden este fellépni, ezért volt szükség kettős szereposztásra. (K. E.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!