Sport

2009.05.31. 07:52

Kozármisleny – Gyirmót 0-2 (0-1)

H.L.

Az, hogy a tippmix műsorára is felkerült a meccs, beindította sokak fantáziáját. „Éles?” – lehetett itt-ott hallani, és nem Éles Andrásra, a hazaiak hátvédjére gondoltak. A Kozármisleny segíthetett volna a PMFC-n és a Pápán, ha pontot tud rabolni, de ez nem sikerült.

A Gyirmót jobb csapat, ez most ki is derült.
A lefújás után érdeklődtünk Kiprich Józsefnél, a vendégek edzőjénél, hogy mivel nem kaptak licencet, milyen most a hangulat náluk.
– Megyünk előre, elsősorban a bajnoksággal foglalkozunk. Először meg kell nyerni az NB II-t, most az a fontos. Nem értem a licencadó bizottság döntését, mert megvan a megfelelő háttér nálunk. A vezetőinktől úgy tudom, hogy az MLSZ elnökségéhez fordulunk, mert igazságtalannak tartjuk a határozatot, és NB I-esek szeretnénk lenni.

Kozármisleny – Gyirmót 0-2 (0-1)

Labdarúgó NB II. Kozármisleny, 600 néző.
V.: Vad II. I. 8.
Kozármisleny: Antal – Finta, Dienes, Éles – Horváth A. (Kanizsai, 75.) – Medgyesi (Hergenröder, 61. p.), Kutyáncsánin (Kresz, 69.) Tóth Z., Tasselmájer – Barta, Laki Z. Edző: ifj. Mihalecz István.
Gyirmót: Boros – Kiprich D. (Pirka, 56. p.), Kozmér, Böjte, Németh L. – Ribi, Baumgartner, Pék, Nagy L. (Polyák, 63.) – Laki B., Tóth N. (Kiss Zs. , 85.). Edző: Kiprich József.

4. perc: Lesgyanús helyzetben Tóth N. mellel Laki B. elé tette a labdát, aki 11 m-ről laposan a kapuba lőtt (0-1).
49. perc: Tóth Z. 14 m-es lövése a bal kapufáról perdült ki.
58. perc: Tóth N. középen kilépett, majd 8 m-ről a kapufára belsőzött.
64. perc: Laki B. 17 m-ről, ballal megszerezte a második vendéggólt (0-2).

Ifj. Mihalecz István: – Gratulálok a Gyirmótnak, megérdemelten nyert. Ha nagyobb hittel futballozunk, akkor felvehettük volna velük a versenyt. A második félidő elején volt egy jó periódusunk, a Gyirmót második gólja azonban eldöntötte a meccset.
Kiprich József: – A csapat minden dicséretet megérdemel, Kozármislenyben nehéz nyerni, de nekünk sikerült.
További eredmények: Százhalombatta – Ajka 0-2, Baja – Budaörs 1-0.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!