Sport

2009.05.30. 11:32

A pécsi szurkolókat is várják Mislenybe

Két nagyon fontos mérkőzésre kerül sor a hétvégén a labdarúgó NB II-ben, s mindkettőn érdekeltek a baranyai csapatok.

K. Mayer A.

A második PMFC a harmadik Pápával küzd meg idegenben a feljutási remények életben tartásáért, míg a Kozármisleny hazai pályán az éllovas Gyirmótot fogadja. S ha pontot, pontokat rabol, sokat segíthet a bajnoki címre hajtó pécsieknek.

– Háromesélyes mérkőzésnek titulálom ezt a találkozót, éppen azért, mert a listavezetővel játszunk – fogalmazott ifjabb Mihalecz István, a mislenyiek vezetőedzője. – Ez ugyanis pluszmotivációt jelent játékosaim számára, ráadásul az ilyen, élmezőnyhöz tartozó csapatok ellen jól is szoktunk szerepelni. Azon túl, hogy nekünk is kellene már hazai pályán egy jó eredmény, természetesen szeretnénk segíteni a PMFC-n is, hiszen mindenkinek jó lenne, ha felkerülne az élvonalba. Azokat a pécsi szurkolókat, akik nem utaznak el Pápára, várjuk a mi meccsünkre: jöjjenek, és ezúttal drukkoljanak nekünk, hogy mind a két csapatnak megfelelő eredmény szülessen.

Természetesen a PMFC is mindent megtesz annak érdekében, hogy jól alakuljanak számára az eredmények. Botos Antal együttese már tegnap elutazott, és a sobori kastélyszállóban töltötte az éjszakát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!