Kézilabda

17 órája

A Komlónak pokolian nehéz dolga lesz

Már pénteken pályára lépnek! A Carbonex-Komló 18 órakor a Dabast fogadja az NB I. 5. fordulójában.

Kvanduk Bence

Már pénteken pályán lesz a Carbonex-Komló férfikézilabda-csapata az NB I. 5. fordulójában. A Bányász az eddig pontot nem szerző, s így az utolsó előtti helyen tanyázó Dabast fogadja ezúttal. Ugyanakkor minden játékos jól tudja, hogy a tabellának ezúttal nem hihet, minden pillanatban koncentrálta kell teljesíteni ahhoz, hogy újabb két pont kerüljön a csillébe.

Komló
Menyhárték felfelé repítenék a Komló együttesét
Fotó: Péter Szabó Zoltán

– Tudjuk, hogy nincsen gyenge csapat ebben a bajnokságban, pláne a Dabas nem az – kezdte Menyhárt Máté a Komló balszélsője, a Komló közösségi felületein. – Nagyon csalóka, hogy még nincsen pontjuk. Pokolian nehéz mérkőzésre számítok. Bízom benne, hogy remek hangulat lesz, és nyerni is tudunk! Becsületesen dolgozunk az egész héten, nagyon jól fel fogunk készülni. Csak előre tekintek, nyernünk kell!

A Dabas már találkozott az idény során a két gigásszal, a Veszprémmel és a Szegeddel rögtön az elő két körben. Ezt követően a NEKA otthonában szenvedett el egy négygólos vereséget, majd a Ferencváros vitte el tőle a pontokat egy háromgólos sikert követően. A pestiek számára tehát már megkezdődött a bajnokság azon szakasza, amely során be akarja gyűjteni az egységeket, amikkel a következő idényben is az élvonal tagja lehet. Az eddigi sikertelenség csak még inkább feltüzeli.

A Komló szurkolótábora eközben jótékonysági licitet hirdetett

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában