Kézilabda

2024.09.17. 11:31

Új balszélsőt igazolt a Misleny

Kvanduk Bence

Forrás: mislenykezi.hu

Részben kényszerből, Szatmári Melinda sérülése miatt kellett új balszélsőt keresnie a Kozármisleny KA női kézilabdacsapatának. A megoldást Csire Fanni személyében találta meg a klub.

A rutinos játékos a Haladás VSE, a szintén szombathelyi SZKKA, a Mosonmagyaróvár, majd a Vác színeiben szerepelt eddig. Ez idő alatt 356 NB I. B-s meccsen lépett pályára, illetve az élvonalban is szerepelt, s összesen 1023 találatot jegyzett.

A tavalyi szezonban az NB I.-ben, korábban pedig még a Szombathely csapatával az NB I. B-ben volt szerencsém a Misleny ellen játszani, mindig szoros, izgalmas meccsek voltak ezek, a mislenyi szurkolók pedig mindig remek hangulatot teremtettek – fogalmazott bemutatásában Csire a klub honlapján. – Volt több ajánlatom is, de nagyon örülök ennek a mislenyi lehetőségnek, már találkoztam a lányokkal és a stábbal, mindenki nagyon szimpatikus. Volt egy kisebb térdműtétem a nyár közepén. Szerencsére nagyon jól sikerült, de szeretném minél előbb visszaépíteni magam, hamar beilleszkedni és felvenni a ritmust.

A Kozármisleny egy győzelem és egy vereség után az NB I. B. 4. helyén várja a folytatást. Legközelebb hazai pályán játszik majd. Szombaton 17 órára a szintén kétpontos, 11. pozícióban tanyázó Tempo KSE érkezik hozzá a fővárosból első idei sikerét követően.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában