Kézilabda

1 órája

Sokba került a siklósi hullámvölgy, a Pécs nyerte a rangadót

Kvanduk Bence

Fotó: Shutterstock

Újabb baranyai rangadóval folytatódott a férfi kézilabda NB II. Ezúttal a PTE-PEAC látta vendégül az MK Pelikán Siklós KC együttesét, de nem volt kegyes házigazda.

Ugyan az első félidőt követően még egálban voltak az együttesek, a fordulás után feljavultak a pécsiek, s lelépték az ellenfelüket.

Az Expressz Zálog Mecseknádasd gárdája eközben megszerezte első pontjait, méghozzá a harmadik helyezett Hőgyész ellen. Érdekesség, hogy így a tolnaiaknak és a hatodik helyre lépő baranyaiaknak is kettő pontjuk van így.

PTE PEAC–MK Pelikán Siklós 32–24 (15–15)
Férfi kézilabda NB II., E-csoport, 3. forduló. 
PEAC: Fekete 1, Bordás – Szárszó 1, Bujtár 4, Vass 6, Dobrai 3, Jani 1, Gyéresi, Lieber, Várnagy, Vida 5, Takács 4, Kovács 3, Tóbiás 4. Edző: Kovács Gábor. 
Siklós: Dencs – Kollár 3, Nagy Á. 2, Virág 2, Fekete 3, Temesvári 8, Mosdósi 1, Csere: Kiss B., Sztárai 1, Batta, Katona, Szabó B., Pozsonyi, Szenttamási-Nagy, Szakács, Berényi 4. Edző: Borbandi István.
Kovács Gábor: – Gratulálok a Siklósnak, nagyon megnehezítették a dolgunkat! A második félidőben elkezdtünk védekezni és futni, ez hozta a győzelmet. Jövő héten ez biztosan kevés lesz.
Borbandi István: – Nagyot küzdöttünk, sokáig egyenrangú ellenfelek voltunk a vendéglátókkal, azonban a második félidei hullámvölgy sokba került.

Expressz Zálog Mecseknádasd–Hőgyész 30–28 (15–16)
Férfi kézilabda NB II., E-csoport, 3. forduló. 
Mecseknádasd: Vanyek – Beck 2, Gelb 6, Hoffmann 9, Metcz 4, Sinkó 4, Bálint 1. Csere: Fekete (k), Lőrincz 4, Frey, Molnár, Vicze, Nyers. Edző: Fery Tamás.
Frey Tamás: – Végig koncentráltan, kiválóan kézilabdáztunk. Megérdemeltük a győzelmet!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában