Krimi

2 órája

Videón a magyar színésznő autóbalesete - 5 éves kisfia életéért még mindig küzdenek

A nagyszülőktől hazafelé ment az a 44 éves édesanya és ötéves kisfia, amikor autójukat letarolta egy BMW.

MW

A fotó illusztráció!

Forrás: shutter

A brutális karambol péntek este történt Alsónémediben. A Jóban Rosszban 44 éves színésznője és ötéves kisfia autójába nagy sebességgel csapódott egy BMW. A gyermek olyan súlyosan megsérült, hogy már a helyszínen újra kellett éleszteni.

Mint a Tények.hu írja cikkében, információik szerint még mindig válságos az állapotuk: az édesanya súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedett, a kisfiú élet-halál között van, küzdenek  érte az orvosok.

Az ismert magyar színésznőt, Bogdányi Titanillát nagyon megrázták a történtek, a közösségi oldalán megrendítő bejegyzést tett közzé, amelyben kolléganőjéért és gyermekéért fohászkodik - szúrta ki a story.hu.

Emberek! Kérek egy imát mindenkitől szeretett, csodálatos kolléganőmért, barátomért és kisfiáért, akik az életükért küzdenek jelenleg is

- írta egy korlátozott ideig elérhető Instagram-sztoriban. Az érintettek családjára való tekintettel nem árulta el, kikért kéri az imákat a követőitől. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!