Labdarúgás

2024.09.01. 19:33

Nagy lépésekben halad riválisai mögött a PMFC (galéria)

Kvanduk Bence

Fotó: Kovacs Liliána

Folytatta felzárkózását a dobogósokra a PMFC a labdarúgó NB III. Dél-nyugati csoportjában, amely a két botlást követően nagy lépésekben közelít a riválisaira. Most vasárnap a Dunaharaszti MTK ellen gyűjtötte be a három pontot a piros-fekete egylet, s így egy győzelemnyire megközelítette az éllovas Nagykanizsát, míg a dobogó alsó fokán egyensúlyozó Kaposvár egyetlen egységnyire van tőle.

A nyár végi forróságban a Pécs uralta a játékot, s ennek a 35. percben meg is lett a jutalma, hiszen addig gyötörte ellenfelét, míg az saját kapuját be nem vette. Egy kavarodás közben a vendégek kapusa bokszolta csapattársára a labdát, akiről aztán átcsorgott a gólvonalon az.

A folytatásban szinte felborult a pálya, de sokáig nem sikerült döntésre vinnie a meccset a PMFC-nek. Végül a ráadásban Bor biztosította be a három pont sorsát, a bal alsóba lőtt.

PMFC–Dunaharaszti MTK 2–0 (1–0)
Labdarúgó NB III., Dél-nyugat, 6. forduló. Pécs, PMFC Stadion, 500 néző. 
PMFC: Helesfay – Sági, Ikonomou, Füredi – Szalánszki (Bor, 70.), Morvai (Ócsai, 70.), Zvara (Hegedüs, 56.), Rabatin, Vas B. – Fejős (Wirth, 79.), Tóth Z. Edző: Aczél Zoltán. 
DMTK: Sinkó – Csizmadia, Szalai, Kanizsai (Tóth Zs., 67.) – Vitányi (Bokros, 86.), Ferkel, Kovács-Galavics, Tóth F., Kiss (Szmola, 61.) – Balogh (Óber, 61.), Bata. Edző: Ughy Márk.
Gólszerzők: Kovács-Galavics (35. – öngól), Bor (92.).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában