Labdarúgás

2024.09.08. 21:19

Hiába nyomott a PMFC, minden pontot ott hagyott a Balaton partján

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Tovább rohant volna az NB III. Dél-nyugati csoportjának bajnoki címéért a PMFC labdarúgócsapata, azonban a Siófok mindent elkövetett, hogy a pécsiek ne tudják tartani a lépést az élmezőnnyel. Hiába dolgozott ki sok helyzetet Aczél Zoltán együttese, a lövésekbe, az utolsó passzokba hiba csúszott, s a kapufa sem volt a piros-feketékkel.

A fordulást követően egy Fejős beadás után úgy tűnt, hogy a debütáló Daru végre megtörheti a jeget, de a válla belógott, s így les miatt érvénytelenítette a találatát a játékvezető. Már-már mindenki elhitte, hogy ezen a meccsen egyik együttes sem talált be, amikor egy bedobást hibásan a hazaiaknak ítélt meg a bíró, ebből pedig megszerezték a győztes gólt a siófokiak. A partdobást követően Polényi egy elegáns csellel megkerülte Bort, majd jobbról a hosszúra ívelt, ahol Mayer érkezett, s a kapuba pöckölt

BFC Siófok–PMFC 1–0 (0–0)
Labdarúgó NB III., Dél-nyugat, 7. forduló. Vezette: Muhary (Bagi, Vad A.).
PMFC: Helesfay – Sági, Ikonomou, Füredi, Bor – Wirth, Rabatin, Ócsai (Morvai, 77.) – Szalánszki (Vas, 57.), Tóth Z. (Daru, 20.), Fejős (Hegedüs, 77.). Vezetőedző: Aczél Zoltán.
Gólszerző: Mayer (90.).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában