Labdarúgás

2024.09.09. 12:16

Aczél Zoltán: ez mind magyarázkodás

Kvanduk Bence

Fotó: Kurdi József/pmfc.hu

A labdarúgó NB III. 7. fordulójában már harmadik vereségét szenvedte el idén a PMFC, amely így az ötödik helyen kullog négy ponttal lemaradva a negyedik Iváncsától, s hatra van az éllovas Nagykanizsától. Ezúttal a Siófok egy utolsó perces góllal bizonyult jobbnak a sok helyzetet kidolgozó pécsieknél vasárnap lapzártánk után.

Aczél Zoltán, a PMFC vezetőedzője: – Végig benne volt a győzelmünk a mérkőzésben. Azért dolgoztam ezzel a csapattal tizenkét hetet, hogy most végre lássak egy jó félidőt. Körülbelül hat százszázalékos és négy nagyon komoly helyzetünk volt. Az ellenfél edzője is azt mondta, hat volt közte. A második félidő már nem volt jó, a Siófok jól lezárta a területeket, a cserék nem tudtak lendíteni a játékon. Ennek ellenére ezt a mérkőzést hogyan lehetett elveszíteni, azt nem értem. A 93. percben hogyan lehet még gólt kapni így. Ezen kell dolgoznunk, hogy a helyzeteinket kihasználjuk. Nem tudok mit mondani, amikor az első félidő annyira tiszta, és jól dolgoznak a játékosok. De ez mind magyarázkodás. Mi a meccs végeredménye? Nyert a Siófok! Innen három pontot kellett volna elvinnünk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában