Motorsport

2024.08.20. 11:31

Nagyszerű hangulat uralkodott a Lepold 25 Rally Show-n (galéria)

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Szinte perzselt a nap szombaton már a korai órákban is, de ez sem akadályozhatta meg a motorsportok lelkes rajongóit, hogy élvezzék a Lepold 25 Rally Show minden másodpercét. A szervezők egy fantasztikus hangulatú benzingőzös fesztivált hoztak létre az Expo Centernél.

Amellett, hogy a meghívott versenyzők futamait követhette a nagyérdemű, szimulátorral, autó kiállítással, kerékcsere versennyel is mulathatta az időt, s természetesen, hogy ez egy igazi családi rendezvény legyen, különböző gyermek programok is voltak. A pályán többek közt ifj. Ranga László, Geiger Máté, Tisza Ákos, Zsebe Dávid, Keszler Mátyás, Szollár Norbert, Juhász Judit és Pallaghy Botond repesztett, így az Auditól a Skodán és Toyotán át a Ladáig mindent megcsodálhattak a rajongók.

A rendezvény célja nem csak a Lepold Sportvideo fennállásának 25. évfordulóját volt hivatott megünnepelni, segítő szándékkal jött létre. Az eseményen Sági Dominik gyógykezelésére gyűjtöttek, aki a Duchenne-féle izomdisztrófiával harcol. Az izmok leépülésével járó betegség lefolyása ugyan lassú, de végzetes, s az egyetlen gyógymód, a génterápia 1,3 milliárd forintba kerül. Épp ezért a rendezvény ideje alatt 4 kihelyezett adománygyűjtő dobozba várták a felajánlásokat az ötletgazdák.

A Pécsi Szlalom Team következő rendezvénye szeptember 15-én a Huniolift Szlalom verseny lesz az InterCars kupáért Komlón.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában