Cheerleading

2024.08.29. 16:18

Aranyként csillog a bronz

Kvanduk Bence

Forrás: FISU

Nagyszerűen teljesített a magyar cheerleading válogatott a Horvátországban, Splietben rendezett Egyetemek Cheerleading világbajnokságán a közelmúltban. Azonban az se állna messze a valóságtól, ha úgy fogalmaznánk, a PTE-PEAC együttese érte el a sikereket, hiszen a tizennyolcfős küldöttségből tizenhatan a pécsi egyetemet képviselték.

A tizenhárom ország, köztük az Egyesült Államok és  Kanada, valamint Japán és Tajvan részvételével megrendezett viadalon a Hip-Hop csapat egy gyönyörűen csillogó bronzérmet gyűjtött be, a sportágban nagyhatalomnak tekinthető Kína, illetve Ausztrália mögött. A duó a hatodik helyen végzett miután az első három pozíciót a rutinos ázsiai sportolók kibérelték maguknak.

Hip-hop double: Tóth Petra, Zab Johanna.

A Hip-hop csapat PTE-s tagjai: Mayer-Bartalos Mendi Kiara, Hári Anett, Kérdő Luca, Koleszár Lili, Majoros Ivett, Nagy Zsófia, Nyulasi Csenge, Ostrosics Réka, Szabó Edina, Tárnoki Kata, Tóth Anna, Tóth Petra, Zab Johanna, Finak Zsombor, Molnár Barnabás, Weiling Magor Vendel.

Felkészítők: Bánkyné Dr. Perjés Beatrix, Szalai Kata, Biró Tímea, Horváth Tamás, Nagy Attila, Bánky Botond.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában