Labdarúgás

2024.07.24. 15:09

Sérülések, nyaralások nehezítik a munkát, pedig közeleg a Magyar Kupa

Móga Richárd

Forrás: Mohácsi TE 1888 - Labdarúgás

Gőzerővel készül az AutóCity Volkswagen Baranya vármegyei I.-es bajnokság nyitányára a harmadosztálytól búcsúzó Mohács labdarúgócsapata. Péter József irányíthatja az együttest a közelgő idényben is, viszont komoly játékosmozgás volt a klub háza táján, így már csak emiatt is érdemes lesz felkötni a gatyát.

– Két hét felkészülésen vagyunk túl. Egyelőre sérülések, nyaralások nehezítik a munkát. A bajnokság kezdetéig öt edzőmérkőzést terveztünk, illetve egy Magyar Kupa mérkőzés is szerepel a programunkban – nyilatkozta a klub hivatalos felületének a Mohácsi vezetőedzője, Péter József. – Vannak, akik elhagyták a csapatot, de akadnak érkezők is. A keret kialakításán még dolgozunk. Nagy öröm számunkra, hogy a csapat gerincét sikerült megtartani, akik szinte mind mohácsiak, vagy van mohácsi kötődésük. Biztos vagyok benne, hogy nem lesz könnyű szezonunk, de megfelelő hozzáállással, jó felkészüléssel, sok munkával sok örömet szerezhetünk szurkolóinknak.

Ahogy tehát már a tréner is említette, a Mohács a Magyar Kupa keretein belül bizonyíthat a 2024/25-ös idényben először tétmeccsen, méghozzá a Nagybajom vendégeként, augusztus 3-án.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában