Kosárlabda

2024.06.30. 16:09

Montenegrói válogatott centerrel erősít a Pécs

Kvanduk Bence

Forrás: NKA Universitas Pécs

Építkezik második élvonalbeli idényére az NKA Universitas Pécs férfikosárlabda-csapata, amely Vaszilij Bacovic szignóját szerezte meg ezúttal. A 28 éves montenegrói center amellett, hogy hazája élvonalában szerepelt, továbbá a válogatott keretének tagja, hosszú ideje játszott csapatával a nívós délszláv versenysorozatban, az ABA Ligában.

Pécsre az SC Derbytől érkezik a 208 centis kosárlabdázó, aki együttesével az elmúlt évben negyeddöntőt vívott a Crvena Zvezda ellen.

– Nagy örömmel érkezem a pécsi csapathoz, mert úgy gondolom, hogy a klubban nagy lehetőségek rejlenek, ez pedig motivál engem – fogalmazott Bacovic bemutatásakor. – Olyan együttesnél játszhatok, amelynek világos jövőképe van, és nagy ambícióval rendelkezik. Minden edzésen és mérkőzésen a maximumot szeretném nyújtani, folyamatosan fejlődni akarok, inspirálni a csapattársaimat, hogy közös erővel elérjük a céljainkat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában