Labdarúgás

2024.07.02. 14:17

Vezetőedzőt váltott az élvonalba jutó PMFC

Kvanduk Bence

Fotó: Kurdi József/PMFC

Újra leülhet a PMFC kispadjára Németh Zsolt, ugyanakkor most nem a férfilabdarúgó-csapatnál lesz stábtag, vagy éppen megbízott edző, hanem az előző NB II.-es idényt veretlenül megnyerő, s így az élvonalba jutó női gárda élén váltja Bolboaca Augustint mint vezetőedző. Az új trénerrel július 6-án kezdik a közös munkát a lányok. Bolboaca szakmai tapasztalataival a jövőben is segíti a háttérből az együttest akadémiai feladatai mellett.

– Nagy megtiszteltetésként ért, hogy a női NB I.-es labdarúgócsapatot irányíthatom. Arató Zsombort és Bolboaca Augustint is jól ismerem, korábban dolgoztunk együtt, ebből kifolyólag hiszem, hogy zökkenőmentes és sikeres lesz a közös munka – jelentette ki Németh Zsolt. – Célunk, hogy fiatal játékosaink a PMFC filozófiáját továbbra is szem előtt tartva fejlődjenek. Emellett szeretnénk, hogy a megerősített csapat minél előbb felvegye a ritmust az élvonalban. Sok feladat vár ránk, ám bízom az eredményes felkészülésben!

Németh az elmúlt öt évben a férfi gárda vezetőedzőit segítette az U19-es együttes felkészítése mellett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában