A Budapest Honvédtól érkezett a tréner

2024.06.21. 10:23

A megalkuvást nem tűrő munkában hisz az új baranyai fociedző

Kvanduk Bence

Forrás: HR-Rent Kozármisleny

A hét elején sokkolta a HR-Rent Kozármisleny szurkolóit, hogy a parádésan sikerült idényt követően a labdarúgó NB II. 2023/2024-es kiírására már nem Aczél Zoltán fogja felkészíteni az együttest. Pénteken délelőtt viszont már utódját is bejelentette a klub.

A kék-fehéreket a jövőben Pinezits Máté fogja felkészíteni, aki a Budapest Honvédtól érkezik Baranyába. A tréner Sopronban kezdte edzői pályafutását, ahonnan 7 év után az MTK csábította el. A fővárosiaknál végigjátra a ranglétrát, majd 4 éve szerződött át a Budapest Honvéd akadémiájához, de volt a felnőtt csapat vezetőedzője is. Őt váltotta idény közben Csertői Aurél a piros-feketék élén, amikor még a 11. pozícióban voltak.

– Az első szó a gratulációé, hiszen az, amit Aczél Zoltán és stábja produkált a csapattal együtt az előző szezonban, az előtt kalapot kell emelni – jelentette ki bemutatásakor új vezetőedző, Pinezits Máté. – Amit eddig „külső szemlélőként” érzett, tapasztalt az ember, az pár óra leforgása alatt csak erősödött: komoly, tiszta értékrenddel rendelkező klubhoz és közeghez csatlakozhatok. A becsületes, megalkuvást nem tűrő munkában hiszek, ezzel szeretnénk elérni a klub által kitűzött célokat, azaz a bennmaradás kiharcolását, a játékosok építésével együtt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában