Kosárlabda

2024.01.22. 18:10

Ezzel az elképesztő hármassal nyertek a pécsi lányok – (VIDEÓ)

Móga Richárd

Forrás: hunbasket.hu

Mint arról már korábban beszámoltunk, az NKA Universitas Pécs női kosárlabdacsapata egy őrült rangadót nyert meg a TFSE-MTK vendégeként, de ehhez kellett az utolsó pillanatokban Syndey Wallace klasszisa és higgadtsága, ugyanis tizenhat másodperccel a vége előtt még a fővárosi együttes vezetett (62–60).

Egy időkérést követően Madison Williams jöhetett oldalról, aki természetesen Sydney Wallacehoz juttatta a játékszert. A TFSE játékosai kiválóan védekeztek vele szemben, de a Pécs légiósa pár pattogtatás után igencsak távolról tökéletesen célzott.

A TFSE válasza elmaradt, sőt, Mérész két büntetőt is dobhatott, igaz, csak egyet sikerült értékesítenie, így az utolsó pillanatokban még mindig volt sansza a házigazdának. A hármas kísérlet azonban lejött a palánkról, így már nem változott az eredmény.

A TFSE-MTK vezetőedzőjének, Hegedűs Péternek a nyilatkozata is beszédes volt: – Tudtuk, hogy Sydney Wallace fogja elvállalni a dobást, jól is védekeztünk ellene, de ilyen a kosárlabda. Büszke vagyok a lányokra.

Sydney Wallace fantasztikus hárompontosát ITT megtekintheti 1:47:29-nél.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában