Labdarúgás

2023.08.04. 14:10

Sok munka vár még Hadaró Valentinre

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Az utolsó felkészülési mérkőzésen szenvedett el súlyos sérülést az NB II.-es PMFC labdarúgója, Hadaró Valentin, akit egy betörésnél a fehérváriak kapusa trafált el úgy, hogy a mentők szállították el. Már akkor lehetett sejteni, hogy nem mostanában látjuk újra a bal szélső védőt játszani, s most nyilatkozott is erről a klub felületein. 

– Az első hét fekvéssel telt itthon, míg most már kezdetét vették kisebb rehabilitációs feladatok – részletezte a pmfc.hu-nak. – Remélem, hogy jövő héttől még intenzívebben tudok dolgozni és együtt lehetek a csapattal, mert be kell, hogy valljam, nagyon hiányzik az öltöző és az azt körülvevő teljes közeg. Minden nap beszélek a csapattársakkal, ami szintén segít. 

Persze a mentális nehézségek csak egy részét jelentik a felépülésnek, de tegyük gyorsan hozzá, hogy ennél sokkal nagyobb is lehetett volna a baj a térdével. Jóslata szerint akár még az ősszel kifuthat a pályára. 

– Mondhatni olcsón megúsztam, mert nem kellett megműteni a térdszalagokat. Előreláthatólag, ha minden jól megy, akkor két hónap múlva ismét teljes értékű edzésmunkát végezhetek, és a fokozatosság mellett már számíthatnak rám a bajnokságban is. Szeretnék a válogatottszünet után pályára lépni és játszani – árulta el. 

A PMFC hétvégén idegenbe utazik, hogy Siófokról próbálja meg elhozni a pontokat. A Hadaró Valentinnel készült interjú teljes egészében a klub weboldalán olvasható.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában