Labdarúgás

2023.06.28. 11:07

Visszaszerezte tavaly elvesztett kulcsfiguráját a PMFC

Kvanduk Bence

Fotó: Koncz Marton

Tavaly Hadaró Valentin gyorsan meghatározó része lett a PMFC rendkívül sokáig veretlenül menetelő csapatának. A védelem bal szélét biztosító játékosnak még egy nagy átlövés gólja is volt az NB II.-es ősz során az MTK ellen, s olyan kiváló teljesítményt nyújtott, hogy a Kecskemét a télen visszahívta a kölcsönjátékból. Azt követően azonban, hogy Katona Leventét elvitte a Pécstől a KTE, úgy tűnik, már nincs szüksége Hadaró szolgálataira is, így visszatérhet a PMFC immár igazolt labdarúgóként. Az előző idényben 17 alkalommal húzta magára a piros-fekete szerelést, s ezt idénújra boldogan teszi majd meg.

– Tavaly nagyon sikeres őszt tudhattam magam mögött a Péccsel, igaz, akkor még csupán a Kecskemét kölcsönjátékosaként szerepeltem itt, ám ezúttal a legnagyobb örömömre már a PMFC játékosaként tértem vissza – nyilatkozta Hadaró Valentin a PMFC közleményében. – Bízom benne, hogy ismételten sok szép győzelemnek lehetek a részese a pályán. Pécsett különösen jó futballistának lenni. A szurkolók szeretik a csapatot és támogatnak minket a lelátóról, még akár nagyszámban idegenben is. Hosszútávra tervezek a klubnál, mindent megteszek az edzéseken és a felkészülési mérkőzésen, hogy a kezdőben legyen a helyem. Szeretném kiérdemelni a folyamatosan játéklehetőséget, bizakodó vagyok a jövőt illetően.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában