Baranyai

9 órája

Ezek a programok várnak ránk a hét első napján

Bama.hu

Koncert

Kodály Központ (Breuer Marcell sétány 4.): Idősek Világnapja – Ünnepi műsor. Fellépnek: a Pannon Filharmonikusok művészei, a Pécsi Liszt Ferenc Zeneiskola növendékei, a Pécsi Nemzeti Színház művészei és Pécs Város Mazsorett Együttese és Tánckara (11.00 és 14.00).

Turmix

Civil Közösségek Háza (Szent István tér 17.): Pécsi Városszépítő és Városvédő Egyesület – „A pécsi bányavasutak szerepe az Iparvidék történetében 1854-2004 között” című vetítettképes előadása. Előadó: Bércesi Richárd történész.

Művészetek és Irodalom Háza (Széchenyi tér 7-8.): „ehető legjobb – Horváth Tibor (adseries) képzőművész kiállítása. A kézzel faragott zöldség-gyümölcs szobrok alapanyaguk miatt rövid életűek, ezért a művész fotón örökíti meg az elkészült alkotásokat. A 150 darabos sorozatból most egy gondosan készített válogatást láthat a pécsi közönség. A kiállítás megtekinthető 2024. október 31-ig (10.00).

Tudásközpont (Csorba Győző Könyvtár, Zeneműtár, Universitas u. 2/A.): Születésnap az Északi-sarkon – Klíma mese. Zenés, interaktív, ismeretterjesztő gyermekfoglalkozás (10.00).

Várkonyi Nándor Fiókkönyvtár és Pinokkió Gyermekkönyvtár (Nagy Jenő u. 24.): Litera-Túra felolvasóest az Országos Könyvtári Napokon (16.00).

Zsolnay Kulturális Negyed (Herkules műhely): Ringató. Oldott, szeretetteli légkörben ismerhesd meg a közös mondókázás és az ölbéli játékok élményét (9.00).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában