Semmi sem az, aminek látszik

2024.08.27. 10:00

Tündérmeséből rémálom: egy szegény pincérnő megjárja a poklok poklát

Egy misztikus thriller is felkerült a Cinema City műsorára augusztus végén, ami A vészjelzés címet kapta. A filmet a pécsi filmszínház több alkalommal is nagyvászonra küldi augusztus 27-én.

Czeczon Enikő

Fotó: Dragana Gordic

Egy csinos pincérnő véletlenül megismerkedik a híres és gazdag vállalkozóval, aki meghívja a lányt a szigetére egy több napig tartó buliba. A férfi magánrepülőgépe röpteti a szegény lányt és barátnőjét a luxusőrület világába. Ez eddig olyan, mint egy tündérmese, de aztán minden megváltozik, és rémálom kerekedik a történetből. A társaság érdekes és szórakoztató, a pálmafák, a villa, az úszómedence, a jó italok és az ínycsiklandó ételek mind lenyűgözőek, de valami mégsem stimmel. És ami kezdetben csak gyanús, az nem sokkal később már hátborzongató, majd végül rettentővé és életveszélyessé válik. Ezen a szigeten semmi sem az, aminek látszik, de nincs róla kiút. 

A Zoë Kravitz rendezésében, valamint a Channing Tatum és a Naomi Ackie főszereplésével készült filmet a pécsi Cinema City ötször – 11:30; 13:40; 15:50; 18:00; 20:10 – vetíti.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában