Hatvankét gyertya

2024.08.20. 09:00

Szülinapi programkavalkáddal várja a látogatókat a Mecseki Kisvasút

Hatvankettedik születésnapját ünnepli idén a Mecseki Kisvasút. Ezen alkalomból augusztus 20-án délelőtt 10 és délután 6 óra között több programmal is várják az érdeklődőket.

Czeczon Enikő

Fotó: Laufer László

A Dömörkapu megállónál egész nap a Mánfa Önkéntes Tűzoltó Egyesület interaktív bemutatóját és foglalkozásait élvezhetik a látogatók, lesz önmentés-füstsátor, porral oltás, célbadobás, tüzes színező és kvíz is. 16 órakor fellép a Pécsi Vasutas Koncertfúvós Zenekar és Pécs Város Mazsorett Együttes és Tánckara, 17 órakor pedig kisvasút kvízzel készülnek a szervezők.  

Az Állatkerti megállónál foglalkozásokkal várja a családokat a Nem Vagy Egyedül Alapítvány csapata. Mindemellett lesz lufi állatka, arcfestés és kitűző készítés is. A kicsiknek két bábelőadással is készültek A szeretetre vágyó süni és A szeretetre vágyó süni és váratlan vendégei címen, valamint a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Baranya Megyei Csoportja interaktív foglalkozással készül az egész napra. 

További részletek a születésnapi program Facebook-eseményénél

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában