Légvár, csocsó, bál

2024.08.30. 12:30

Nyárzáró mulatságot tartanak Királyegyházán

Mohay Réka

A kép illusztráció

Forrás: MW

Fotó: Für Henrik

Nyárzáró mulatságra várják a kikapcsolódni vágyókat augusztus 31-én Királyegyházán. A rendezvényt a szabadidőparkban tartják, ahol a délután folyamán a gyerekek és a felnőttek számára egyaránt kínálnak szórakozási lehetőségeket.

15 órától légvár várja a kisebbeket, a felnőttek pedig kipróbálhatják a ping-pong asztalt, illetve a csocsót.

Nagy Beáta, Királyegyháza polgármestere a közelmúltban adott hírt róla a település közösségi felületén, hogy a ParKing Bisztróban új csocsóasztal kapott helyet, így új játékkal kapcsolódhatnak ki a településen élők, illetve a látogatók.

A nyárzáró forgatagot este 20 órától ingyenes bál zárja a ParKing Bisztrónál.

A településen működő ParKing Bisztró a megnyitása óta számos kulturális esemény, zenés, humoros előadás és program helyszínévé vált. A júliusi családi nap folyamán például itt csillapíthatták éhségüket és szomjukat a vendégek, a helyi lakosokat pedig ingyenes ebéddel kínálták. 

Február végén a község önkormányzata rajzpályázatot hirdetett királyegyházai tavasz témában, a legszebb alkotásokat a ParKing Bisztró falain állították ki.
Tavaly nyáron látványos előadás helyszínévé vált a települési bisztró: a Samba Fever című brazil show nagy sikert aratott, a tüzes ritmusok hallatán a fellépők mellett a vendégek is táncra perdültek.

Két éve a ParKing Bisztró mögötti területen a tó környezetében hangulatos, néhány méter hosszú csobogót hoztak létre, amely megnyugtató élményt jelenthet az arra járók számára.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában