Vásárcsarnok

2 órája

Riadalomra nincs ok, csak gyakorlat lesz

Gyakorlat miatt szeptember 24-én, kedden, a Pécsi Vásárcsarnokban megszólalnak az épület tűzjelző sziréniái. A tűzvédelmi gyakorlat a jogszabályi kötelezettségnek tesz eleget, amely magába foglalja azt, hogy a tűzriadó tervben foglaltakat évente legalább egyszer gyakoroltatni kell az érintett munkavállalókkal.

Czeczon Enikő

A tűzvédelmi rendszert próbálják majd ki a Vásárcsarnokban

Fotó: Laufer László

A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt.-nél fontosnak tartják, hogy a minden általuk üzemeltetett épületben fel legyenek készülve a bérlők arra, hogy miképp cselekedjenek egy esetleges tűz esetén.  

A 2022-ben átadott Pécsi Vásárcsarnokban a kijelölt napon, a kiürítési gyakorlat során a vásárlók és az árusok is azt fogják gyakorolni, hogyan tudják elhagyni a lehető leggyorsabban és legbiztonságosabban a nagy területen fekvő épületet, ha megszólalnak a tűzjelző szirénái. 

A vásárcsarnok dolgozói kérik és előre is köszönik a látogatók megértését, türelmét és együttműködését, továbbá arról is tájékoztatják a vásárlókat, hogy a gyakorlat rövid időt vesz igénybe.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában