Hétfőn vetítik a hétfőt utáló macska történetét

2024.08.05. 10:30

Még elcsíphetjük a világ leghíresebb macskáját a pécsi moziban

Még egyszer-kétszer fellelhető a pécsi Cinema City műsorában a Garfield című családi animációs film. Augusztus 5-én már csak egy alkalommal vetíti a filmszínház az alkotást, méghozzá délelőtt 11 órakor.

Czeczon Enikő

Garfieldot mindenki ismeri. Ő a világ leghíresebb macskája, és egyben a legkövérebb is, aki lusta, lassú, imádja a lasagnet és utálja a hétfőt. A macska élete azonban fenekestül felfordul, amikor megjelenik a színen egy rég nem látott rokon: az apja. Ők ketten sok mindenben hasonlítanak, de sok mindenben különböznek is. Vic utcai macska, kalandvágyó, vagány figura, míg Garfieldtól semmi sem áll távolabb, mint a kalandvágy. Azonban mégis úgy alakul, hogy ő és hű társa, a macska legjobb barátja, Ubul kénytelenek kalandos vándorútra indulni. Ez a kaland meg tele lesz gyaloglással, és még lehet futással is, a gondos gazdi pedig nem önti a  tálba az ételt naponta háromszor-négyszer.

A filmet Mark Dindal rendezte, akinek olyan animációs filmek köthetők a nevéhez, mint a Csodacsibe, az Eszeveszett birodalom és a Macskák nem táncolnak.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában