Tematikus foglalkozások

2024.08.31. 14:40

Gyerekprogramjaik ősszel folytatódnak Szigetváron

Az őszi időszakra is sok izgalmas programmal, családbarát rendezvénnyel készül a szigetvári Bázis Gyermek és Ifjúsági Egyesület.

Tóth Viktória

Fotó: ANNA GRANT

Állandó eseményeik tovább folytatódnak, szeptember közepétől kezdődnek tematikus foglalkozásaik, továbbra is hétfőn, csütörtökön és pénteken tartják ezeket. A BázisPont Közösségi Térben a Daloló babaklubban hétfőnként zeneszóval, mondókákkal várják a legkisebbeket. A Pöttöm Pattogó (aktív tornaóra kicsiknek) minden csütörtökön lesz, pénteken pedig a Baba Maszat kreatív foglalkozásra invitálnak. A gyerek jelbeszéd foglalkozás szerda délutánonként lesz megtartva.

Havonta egyszer, egy keddi napon a Hordozós klub keretében lehet majd mindenféle babahordozót felpróbálni, ettől eltérő időpontban csütörtökönként pedig mini tanácsadásra lehet érkezni, illetve egyéni tanácsadáshoz is lehet külön időpontot és helyszínt egyeztethetni. Hordozó eszközök kölcsönzésére is biztosítanak lehetőséget. A magyar népmese napja szeptember 30-án van, Benedek Elek születésnapjához kötődően, erre a jeles napara az egyesület évről évre készül. Az idei rendezvény szeptember 28-án lesz. A családi halloween is igazán népszerű szokott lenni a családok körben, ez október végén várható.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában