Amerikai kalandok

2024.07.26. 16:40

Színházlátogatást szervez Hetvehely önkormányzata

Mohay Réka

Fotó: shulers

Fenyő Miklós – Tasnádi István „Made in Hungária” című zenés darabját mutatják be Szigetváron szeptember 6-án 19 órakor. A produkciót a Roxínház csapata viszi színre a város sportcsarnokában, a Zrínyi Napok programsorozat keretében.
Erre Hetvehely önkormányzata színházlátogatást szervez a helyi lakosok számára.

– Az érdeklődők július 31-ig jelentkezhetnek Lóki Károlynénál – osztotta meg a hírt Hetvehely Község közösségi oldalán. 

– Ha szereted a rock and roll zenét, a hatvanas évek hangulatát és a fiatalság szenvedélyes életérzését, akkor ne hagyd ki a Made in Hungária musicalt! Humorral, romantikával, izgalommal és a legnagyobb Hungária slágerekkel várunk! Éld át a hatvanas évek rock and roll lázadását a Roxínházzal és a Made in Hungária musicallel!

 – ígéri a Roxínház.

– Fenyő Miklós és Tasnádi István darabja egy fiatal zenekar kalandjait meséli el, akik az amerikai álom után vágyakozva próbálnak kitörni a szocialista valóságból. A musical bemutatja az akkori ifjúság életérzését, vágyait és problémáit, valamint azokat a társadalmi és politikai körülményeket, amelyek befolyásolták őket 

– olvashatjuk a társulat ajánlójában.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában