Szabad ég alatt

2024.07.26. 10:30

Két formáció is koncertet ad Pécs egyik közkedvelt szórakozóhelyén

A pécsi Kioszk környéke zenével telik meg július 26-án. Koncertet ad július utolsó péntekjén a The Allreadies és a Légüres tél. A fellépések 19 óra 15 perctől rajtolnak.

Czeczon Enikő

Az utóbb említett formáció pécsi származású, de 2019-ben Budapesten jött létre, de csak három évvel később döntötték el a tagok, hogy szélesebb közönség elé tárják dalaikat. Megalakulásuk óta minden Made in Pécs Fesztiválon ott vannak és játszanak, de már több budapesti helyen is felbukkantak. 2024-ben pedig fellépési lehetőséget nyertek a Fishing on Orfűn a fesztivál tehetségkeresőjén keresztül.

A Légüres tél után a The Allreadies csap a húrokba, akik az alábbi módon írják le magukat: “Önadagoló, önimádó, önjáró, önsajnáló, öntelt, öntevékeny, öntapadó, önámító, önreflexív, öntörvényű, önironikus, önazonos, önző, önzetlen, önindító, önostorozó, önálló, önsegítő, önrendelkező, önpusztító, öncélú, önbegyújtó, önbarnító, önmegvalósító, önsorsrontó rakenroll.”  

Az együttes első lemeze Rókalelkű Múzsa címmel 2023. áprilisában jelent meg. 

További részletek olvashatók a koncert Facebook-eseményénél.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában