Vasárnap folytatódik a buli

2024.07.21. 11:04

Az eső sem tántorította el a fesztiválozókat

Jusztin Levente

A nagy kánikula után felüdülésként hatott az eső szombaton, a strandolni vágyóknak azonban nem jött jól az égi áldás. A Harkányi Fürdőfesztivál így is várta a vendégeket és bulizni vágyókat, akiknek kedvét nem szegte a hűvösebb idő.

A vizespóló-versenyt viszont eltolták az augusztusi fesztiválra, de a hangulat továbbra is fergeteges volt, hisz a borúsabb idő ellenére az előadók kitettek magukért. A sztárparádét az Animal Cannibals kezdte meg, majd Made in B live, Vastag Tamás és sokak kedvence, Kis Grofó következett. Az esti órákban a nagyszínpadi hangulatot a TNT live kezdte el fokozni, majd Zoltán Erika dallamaira újra tombolhatott a tömeg. 

Vasárnap a Lepke színpadon lépnek fel előadók, a legnagyobb nevek közül este 6 órakor az LGT Emlékzenekar, 8 órakor pedig PIXA szórakoztatja a közönséget. A kísérőprogramok továbbra is zavartalanul várják a fesztiválozókat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában