Erre járnak a baranyai sztárok

2024.07.16. 10:00

Halott Pénz-koncertet is hallhatnak a keleten fesztiválozók

A fesztiválok szerelmesei a héten sem maradnak lehetőségek nélkül. Pécsi kötődésű fellépők közül a Halott Pénz és Regán Lili is megmutatja magát az ország keleti részén.

Jusztin Levente

Fotó: Zsedrovits Enikő

Nyáron szinte nem telik el olyan hét, amikor ne lenne lehetőségünk egy-egy fesztiválra ellátogatni. Aki baranyai kötődésű fellépőket keres, annak  összegyűjtöttük, a héten hol találkozhatnak például a Halott Pénz zenészeivel.

Regán Lili és a Halott Pénz is két fesztiválon fog feltűnni

A fesztiválozóknak most keletebbre kell utazniuk, ha több napos szórakozásra vágynak, a kunfehértói FehérTone Fesztivál és a mezőtúri EastFest is buszozásra és vonatozásra invitálja az érdeklődőket. Kunfehértóra Pécsről Bajáig tudunk közlekedni, majd ott vonatra szállva el tudunk jutni a helyszínre három és fél óra alatt. Mezőtúrra kicsit hosszabb út vár előttünk, Pécsről Budapest-Keleti pályaudvarig vonatozunk, majd a békéscsabai vonatjárattal eljutunk Mezőtúrra több, mint öt óra alatt. Ezek a távok autóval körülbelül két óra, illetve három és fél óra.

Mindkét fesztivál július 17-én, szerdán indul és 20-án, szombaton ér véget. A FehérTone Fesztivál nyitó napján már pécsi vonatkozású fellépővel is találhatunk Regán Lili személyében, aki a Mátyás Keserű Arénában fog már az éjfélt átlépve, hajnali fél kettőkor színpadra lépni. Ugyanezen a fesztiválon 19-én hallhatják a Halott Pénzt a Nagyszínpadon 21.45-től. Az EastFesten is ők ketten képviselik Baranyát, Lili 18-án a Ballantines Stage színpadán lép fel hajnali fél egykor, míg Marsalkóék 20-án a Nagyszínpad közönsége előtt fogják megmutatni tudásukat, illetve a pécsi virtust, éjfél előtt fél órával.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában