Bama.hu videó

2024.07.22. 14:00

A hétvégén megtelt vendégekkel a harkányi strand (galéria és videó)

Három napon keresztül Harkány vált a baranyai fesztiválozók otthonává. A változékony idő sem tántoríthatta el a fürdeni vágyókat.

Jusztin Levente

Fotó: Löffler Péter

Immáron 29. alkalommal rendezték meg Harkányban a Fürdőfesztivált, amelyre idén is nagyon sokan voltak kíváncsiak. Az évről évre egyre sikeresebb rendezvényen a – rengeteg helyi lakos mellett – a vármegyéből, sőt még külföldről is érkeztek. Aki jegyet vásárolt, annak minden feltétel adott volt a szórakozáshoz: felújított medencék, étel- és italárusok, kiállítások, különböző standok, interaktív foglalkozások és természetesen a koncertek.

Pénteken a kánikula, szombaton az eső, vasárnap pedig kellemesen meleg időjárás várt a látogatókra. Péntektől vasárnapig vegyes programok szórakoztatták a vendégeket. A kiállított autók sokakat rabul ejtettek, nem beszélve a játékos programokról. Az élő dinoszaurusz műsor a gyerekek egyik kedvence volt, de jutott a lurkók számára más élmény is. A gyermekkoncerteken interaktív módon énekelhettek és táncolhattak.

Ha már a koncertekről esett szó, fellépőkből sem volt hiány. Dj Duly és Dj Bara indította a fesztivál zenei részét – ők minden nap rendelkezésre álltak, hogy lázba hozzák a fürdőzőket. Mindhárom nap olyan sztárfellépőket vonultatott fel a fesztivál, akik a magyar zenei élet meghatározó figurái. A Hooligans, TNT, Zoltán Erika, Kis Grófo és PIXA is színpadra állt. 

Az esti fényekben csodás színekben pompázott minden a medencék körül, a fényfestett fürdőépület pedig még hangulatosabbá tette a rendezvényt. Az ételt és italt fogyasztani vágyók számára is bőven akadt választék.

Aki lemaradt, annak nyáron még lesz lehetősége pótolni, hiszen augusztus 23. és 25. között is megrendezik a Harkányi Fürdőfesztivált – ekkor fogják megtartani a most elmaradt vizespóló-versenyt is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában