Bővül a felhozatal

1 órája

Fényfesztivál: 2025-ös dátum, aftermovie és díj jelölés!

Bama.hu

Nyilvánossá vált a Zsolnay Fényfesztivál jövő évi dátuma, 2025-ben július 3-6. között borul fényárba Pécs. De a dátumon kívül is pörög az élet a fesztivál háza táján, mutatjuk az aktualitásokat!

Debütál a 2024-es aftermovie

Ha szívesen visszaemlékeznél az idei nyár legragyogóbb pillanataira, akkor mindenképp kattints a 2024-es Zsolnay Fényfesztivál most bemutatott, rövid összefoglaló videójára:

 

Music Hungary-díj jelölés

Nem várt helyről kaptunk elismerést! A Music Hungary-díj idei jelöltjei között szerepel a Zsolnay Fényfesztivál! A két éve alapított díj a hazai zeneipar minden részére kiterjedően elismerésben részesíti a kiemelkedő teljesítményeket.

A Zsolnay Fényfesztivál a vizuál-díjra kapott jelölést, külön öröm, hogy a Fényművésztelep egyik alkotója, Pátkai Rozina Re:member című alkotását pedig innovációs díjra jelölték.

A díjátadót november 19-én a XII. Music Hungary Konferencia & Showcase részeként a veszprémi Hangvillában tartják.

 

A terep most a gyerekeké!

Október 14-én indul Fényfesztivál „téli kistestvére”, az Adventi Épületfestő Gyerekrajz Pályázat, amely során gyerekek rajzai elevenednek meg fényfestett alkotásként a Dzsámi homlokzatán. Az alkotásokat november 14-ig várják. Jelentkezés: www.adventpecs.hu/rajzpalyazat

2025. július 3-6. között újra Pécs a nyár fénypontja!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában