Januárban léphet hivatalba

2024.09.08. 20:05

Hamarosan eldől, hogy ki lesz a várkapitány

Tóth Viktória

Pályázatot hirdetett Siklós Város Önkormányzatának képviselő-testülete a Siklósi Várszínház Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetői tisztségének betöltésére. Mint ismert, a korábbi ügyvezető, várkapitány, Szentgyörgyváry Péter júniusban lemondott, a feladatokat ideiglenesen Régert András látja el. 

A pályázatok benyújtási határideje október 11., az önkormányzat képviselő-testülete legkésőbb 2024. november 29-ig fog döntést hozni az új várkapitány személyét illetően. A leendő ügyvezető feladatai lesznek többek között a társaság eredményes működtetése, aktív pályázati tevékenység, kapcsolattartás külső szervekkel, személyekkel, üzleti partnerekkel, a vár versenyképességének növelése. Olyan személyek pályázhatnak vármegyénk egyik legkedveltebb várának vezetésére, akik felsőfokú közgazdász vagy mesterszakos turisztikai végzettséggel és legalább 2 éves vezetői és szakmai gyakorlat rendelkeznek. Valamint fontos még az idegen nyelv ismerete, illetve a műemlék vagy turisztikai létesítmény üzemeltetésével kapcsolatos szakmai tapasztalat

A pályázat zárt borítékban, postai úton is benyújtható az önkormányzat címére (7800 Siklós, Kossuth tér 1.), a levél Riegl Gábor polgármester részére címezve. Kérik a borítékon feltüntetni a tárgyat: Pályázat a Siklósi Várszínház Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetői tisztségére. A jelentkezéssel benyújthatóak az önkormányzata hivatali kapuján keresztül is.

Az új várkapitány januártól léphet hivatalába. A pályázati felhívás további részletei a város honlapján tekinthetőek meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában