Útinfó

2024.07.02. 09:32

Számos útlezárásba ütközhetünk Baranyában

Bama.hu

Az M6-os autópálya  

- Pécs felé vezető oldalán, Ráckeresztúr térségében a burkolatot cserélik. Az aszfaltozás ideje alatt a 33-as és a 39-es km között mindkét sávot lezárták, a forgalmat a leálló sávra terelik, de csomóponti zárás nincs. 

- Villány felé, Dunaújváros térségében felújítási munkák miatt a 69-es és a 71-es km között a leálló sávot lezárták. A 70-es km-nél lévő Dunaújváros-Centrum csomópontban sem lehajtani, sem felhajtani nem lehet és az Újvárosi pihenő sem használható. A 67-es km-nél lévő Dunaújváros-Észak csomópontot érdemes használni.

- Szintén Villány irányába, Babarc térségében a 188-as és a 189-es km között burkolati jeleket festenek, csak a külső sáv járható. 

A 6-os főúton

- Pécsett a 198-as km-nél kábeleket fektetnek, ezért a belváros felé vezető két sávot lezárták, a forgalom az ellenkező oldalon, irányonként egy-egy sávon halad. 

- A 200-as km-nél burkolatfelújítás kezdődött, a belváros felé vezető oldalon a külső sávot elkerítették a forgalom elől.  

- Szigetvár után, a 235-ös km után aszfaltoznak. A félpályás lezárásnál napközben jelzőőrök irányítják a forgalmat. 

Pécsen, az 58-as főút Siklósi úti szakaszán, az 1-es km közelében csatornáznak. A kifelé tartó sávokat lezárták, a forgalom a másik oldalon, irányonként egy-egy sávon halad.

Szalánta belterületén, a 12-es és a 15-ös km között csatornáznak. Félpályás lezárásra, jelzőlámpás irányításra kell számítani. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!