Két ütemben végzik

2024.07.04. 08:00

Indul a pécsi Zipernowsky Károly utca rekonstrukciója

Bama.hu

Az iskolai vakáció idejére ütemezett rekonstrukciót két ütemre bontották a szakemberek. Az I. ütem július 4-én, csütörtökön az aknák süllyesztésével indul. A térképen pirossal jelzett szakaszon, tehát az Esztergár Lajos utca 7. szám belső parkolója, valamint a Zipernowsky Károly utca 1. számtól az Esztergár Lajos utca 7. szám déli oldaláig tartó útszakaszon július 4-től július 16-ig munkanapokon 7 óra és 17 óra között tilos lesz a megállás.

 

Az I. ütem marási munkái július 8-án, hétfőn zajlanak, ezért ezen a napon további forgalomkorlátozásra kell számítani a megnövekedett építési forgalom miatt. Ezt követően az aknák, majd az aszfalt kopóréteg beépítésével folytatódik a rekonstrukció.

A kivitelezés július 17-én a narancssárgával jelzett útszakaszon folytatódik és tervezetten július legvégén befejeződik. A beruházásnak köszönhetően – a tanítási szünet alatt - közel 400 méter hosszon újul meg az út és a parkolók burkolata - derül ki a Biokom közleményéből.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!