Tábor

2024.07.19. 19:15

Pécsiközgáz Bootcamp: tanultak és szórakoztak is a diákok

Második alkalommal rendezte meg a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara a Pécsiközgáz Bootcamp elnevezésű középiskolás tábort, amelyre Pécs és a baranyai régió több iskolájából is jelentkeztek 11-12. évfolyamos diákok.

Czeczon Enikő

A PTE KTK honlapján olvasható beszámoló szerint a táborozóknak csapatokban kellett dolgozniuk jelenlegi Pécsiközgázos hallgatók segítségével, mentorálásával. A négynapos program során a középiskolások betekintést kaptak a közgazdászlét különböző aspektusaiba. A táborozók részt vettek üzlettámogatáson, a kar oktatói által vezetett élményfoglalkozásokon, kvízesten és vetélkedőn, valamint több alumni hallgatóval is találkoztak, akik megosztották egyetemi élményeiket és tapasztalataikat. Az egész heti csapatmunka zárásaként pedig egy projektfeladat keretein belül mutatták meg a diákok, hogy mit tanultak. 

A táborban sok ismeretet szereztek a tanulók, de mindemellett lehetőségük volt ismerkedni, szórakozni és kikapcsolódni is. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában