A forróság sem akadály

2024.07.17. 14:40

Közösségi összefogással szépítik Geresdlak utcáit, tereit

A forróság sem állította meg Geresdlak lakóit abban, hogy közös erővel tegyék szebbé otthonukat.

Mohay Réka

Forrás: Habjánecz Tibor hivatalos Facebook-oldala

– Drótkefézés, alapozás, festés. Alapos (társadalmi) munkával a Közösségi Ház után az óvodánk kerítése lesz nemsokára kész. Windischmanné Tünde szervezésében a negyedik alkalommal jönnek társadalmizni finnek, magyarok, geresdlakiak!

 – tette közzé a hírt Habjánecz Tibor.

Sőt, a településen olyanok is történnek, hogy valaki gondol egyet, és megöntözi a közterületek virágait a tikkasztó hőségben.

– A Geresdi Ravatalozó virágágyását is rendbetette, meglocsolta ismeretlen jótevőnk! Köszönjük! 

– kommentálta ezt is Habjánecz Tibor.

Az ilyen hozzájárulásokra biztatja és kéri is a lakosságot a polgármester, ugyanis, mint szintén közösségi oldalán is leírja, az önkormányzatunk az idei évben is nagy figyelmet fordított a falu virágosítására. A Geresdi Közösségi tér, illetve az újonnan átadott Rózsák terét is rendbetették a napokban, e területeken is nagy számban vannak jelen különféle virágok, a rózsák mellett egyéb fajták is.

– A sivatagi hőségben is locsolunk, még vasárnap is! A lakosság segítségét is kérem, hogy a virágágyásokat gondozzák, gazolják, munkaerő híján nem jutunk el mindenhova 

– fogalmazta meg a kérést a közösségvezető, amely, mint a példa mutatja, nem talált süket fülekre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában