Új fejezet

2024.07.04. 20:00

Csizmadia: változáspárti többség a pécsi közgyűlésben!

Csizmadia Péter fideszes frakcióvezető szerint vége lehet a nemtelen politikai háttéralkuk korszakának, új, sikeres fejezetet nyithatnak a város életében.

Bóka Máté Ciprián

Sok munka vár Csizmadia Péterre

Átvették megbízóleveleiket a polgári szövetség mandátumot szerzett képviselői – ennek kapcsán a közösségi oldalán Csizmadia Péter fideszes frakcióvezető beszélt arról, hogy büszkévé teszi közösségüket, hogy többségük lesz a közgyűlésben, így "véget vethetnek a nemtelen politikai háttéralkuk korszakának, új, sikeres fejezetet nyitva Pécs történetében".

A nemzeti oldal politikusa hangsúlyozta, hogy a választók nemet mondtak a sikertelenségre, a baloldali arroganciára, a polgármester egyeduralmára, igent mondtak a biztonság és a fejlődés programjára.

Meglátása szerint Pécs a reményt választotta a reménytelenség helyett és a gyors, erőteljes változáshoz vissza kell térni a hagyományos értékekhez: az összefogáshoz, a becsülethez, a tisztességhez, a rendhez. Hozzáfűzte: "együttműködve – hiteles civil és lokálpatrióta képviselettel, szakemberekkel a sorainkban – újra a közgyűlésnek lesz polgármestere, és nem fordítva, ezzel újra a pécsiek akarata érvényesül a döntéshozatalban". 

Arra is kitért, hogy a magas részvételi arány erős, demokratikus felhatalmazást ad és minden, Pécs érdekét szolgáló ügyet, kezdeményezést támogatnak.

Nincs fontosabb otthonunk békéjénél, biztonságánál és fejlődésénél. Mindehhez megalkuvás nélkül ragaszkodunk!

– mondta.  

 Csizmadia Péter, a Fidesz, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) és az Összefogás Pécsért Egyesület (ÖPE) pécsi polgármesterjelöltje 30 pontból álló polgármesteri programot tett le tavasszal az asztalra. Ebben a vármegyeszékhely újraiparosításával, takarékos városüzemeltetéssel, a fiatalok, az idősek és a családok, a kulturális és a tudományos élet megbecsülésével kapcsolatban fogalmazott meg intézkedéseket, terveket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!